Želim da pronađem u
u
Pretraga

Osvežite kosu ove jeseni: Najbolje boje za kosu za jesen i zimu 2018

Osvežite kosu ove jeseni: Najbolje boje za kosu za jesen i zimu 2018

Jesen je idealno doba za tople boje i udobnu odeću. I kako lišće u ovo doba menja svoju boju, isto tako možda i sami razmišljate o promeni na sebi, prvenstveno boji kose. Kako vreme prolazi i postaje sve hladnije, vaša platinasto plava boja više nije najbolji izbor u jesenjim i zimskim mesecima.

Ukoliko želite da promenite nešto u sezoni promena, kozmetički saloni u našoj ponudi mogu vam pomoći da dobijete najbolji tretman bojenja i najbolji izgled za ovu sezonu.

Ukoliko niste sigurni koje su najbolje boje za kosu za jesen i zimu, u ovom članku ćemo vam predstaviti par izbora. Pročitajte članak ukoliko želite da saznate koje su to najbolje boje za kosu za ovu sezonu. Ovi saveti će vam pomoći da osvežite svoj stil ili potpuno promenite svoj izgled.

Pročitajte: Frizure za mlade u 2018. godini koje preporučuju najbolji frizerski saloni u Beogradu

Što tamnije to bolje

Jesen i zima su idealno vreme da potamnite svoju kosu. Bilo da želite da dodate tamne pramenove vašoj svetloj kosi ili potpuno zamenite stari izgled novim koji je svežiji i odvažniji, tamna boja je idealan izbor za ove hladne mesece.

Ukoliko želite da ostanete plavuša, razmislite o trendu koji je i dalje izuzetno popularan i uvek moderan, ombre. Čak i ako promenite nijansu plabe u zlatno plavu dobićete promenu koja će osvežiti vaš izgled.

Ukoliko imate prirodno tamnu kosu i dodajete svetlije pramenove kao akcenat vašem stilu, razmislite o pramenovima u karamel boji. Ova boja će prosvetliti vašu kosu ali zadržati tamnu nijansu koja je idealna za jesen.

Pročitajte: Recite stop svrabu: 5 načina da umirite i olečite suvu kožu glave

Pustite je da raste

Ako ste plavokosa i želite da zadržite ovu boju pustite je da poraste i ne brinite previše o izrascima. Tamni koreni su sjajan način da osvežite kosu tamnijom nijansom, što je savršen izgled za jesen. Iako možda mislite da će ovo izgledati neuredno, ovo je zapravo trend koji sve više uzima maha.

Sada zapravo možete ofarbati kosu u kozmetičkom salonu i ostaviti korene u prirodnoj boji. Time ćete dobiti svež, jesenji izgled. Još bolje je to što nećete morati stalno da je farbate kako biste zadržali izgled.

Dodajte malo boje

Jesen je pravo vreme da isprobate nešto drugačije, smelije i svežije. Ofarbajte kosu u tamno crvenu, bakarnu ili bilo koju drugu zabavnu boju inspirisanu jesenjim lišćem.Najbolje boje za kosu nisu preterano dramatične ili upadljive, ali su i dalje jako zabavne i mogu potpuno promeniti vaš izgled.

Ili, nemojte poslušati ništa od ovoga što smo rekli i ofarbajte kosu u srebrno ili belo. Ovaj izgled je fenomenalan za zimu. Ove boje za kosu se možda brže ispiraju, ali mogu biti izuzetno interesantne i dati vam prepoznatljiv i unikatan izgled.

Boje kose za jesen i zimu su generalno tamnije i šarenije, ali to ne znači da ne možete da probate bilo koju boju ukoliko imate dovoljno samopouzdanja da je isprobate.

Pročitajte: Do prelepe kose – Kako održavati minival

Pepeljasto plava kosa

Ovog leta jarke boje za kosu su bile hit. Iako ovaj trend ne ide nikuda, jesen i zima su idealno vreme da malo osvežite svoj izgled i isprobate neku nijasnu koja je hladnija i manje jarka, kao što je pepeljasto plava. Hladni plavi pramenovi na tamnoj podlozi mogu vam dati svetliji izgled bez da pređete u potpune plavuše. Pored toga, ovaj stil daće vašoj kosi bogatiju teksturu i upadljiviji izgled.

admin_ma

O Marijana

Rođena sa teškim slučajem pozitivizma, pokušavam da u svemu vidim dobro. Uporna u svemu što radim što se malo kosi sa tvrdoglavošću. Inspiraciju crpim iz svakodnevnih situacija i životnog iskustva. Obožavam putovanja, dobru hranu, slatkiše, dobro pivo, kafu i mačke.