Potreban Vam je solarijum u Pirotu? Na našoj stranici Kozmetički Saloni Srbija imamo u ponudi skoro sve kozmetičke salone iz Pirota koji nude usluge solarijuma. Pronađite usluge koje su Vam potrebne, uporedite cene i proverite koje su akcije u toku. Šta morate da znate pre odlaska u solarijum. Ako ste prvi put u solarijumu ne smete se izlagati više od 6 minuta. Potamnjivanje kože je proces koji se dobija spontano sa manjom minutažom i intenzivnijim korišćenjem. Skinite nakit I šminku ukoliko je imate i nanesite kremu za ovu namenu. Nemojte zanemarivati ove savete kako ne biste ugrožavali svoje zdravlje a pritom imali lepu i preplanulu boju kože.

Rezultati 5 iz 5 stavke

Toggle Filteri
Brojač
Sortiraj prema
Redosled

Salon lepote Aleksandar smešten je u samom centru grada. Stilista Aleksandar u svom radu koristi precizne tehnike šišanja koje naglašavaju svaku frizuru.

U salonu lepote BELLEZZA iz Pirota ceo tim je posvećen ispunjavanju Vaših želja i potreba. Najbolje je da se uverite i sami!

Frizersko kozmetički salon Boban Gogov iz Pirota uvek Vam je na usluzi. Ukoliko se odlučite da posetite ovaj salon, potrudiće se da zadobiju Vaše poverenje pružanjem najboljih usluga.

Salon lepote Galinea je novootvoreni salon koji je okupio vrhunski tim kozmetičara koji će se pobrinuti za Vaš izgled. Nalazi se u ulici Danila Kiša, u samom centru Pirota. Posetite ih i uverite se u kvalitet usluga.

Kozmetički studio LEONA nalazi se u neposrednoj blizini zelene pijace u Pirotu i u svojoj ponudi ima razne kozmetičke usluge među kojima i japansko iscrtavanje obrva, nadogradnja svilenih trepavica, izlivanje i nadogradnja noktiju i još dosta toga.

Učiavanje…
Vrh

Proverite i ostale kozmetičke salone u Srbiji