Ukoliko želite naglasiti Vaše usne, promeniti im boju i oblik, razmislite o trajnoj šminki. Pogledajte našu ponudu skoro svih kozmetičkih salona iz Novog Pazara koji nude tretmane trajne šminke i pronađite salon lepote iz Novog Pazara koji Vam odgovara. Dobićete definisanije i punije usne i nećete svakodnevno gubiti vremena pred ogledalom kako biste lepo naneli ruž. Pored same definicije usana ovakav tretman se preporučuje kako bi se korigovali nedostaci simetrije i oblika usana. Trebate znati i da nije apsolutno bezbolan proces, ali se dobija lokalni anestetik pa je bol svedena na minimum.

Rezultati 3 iz 3 stavke

Toggle Filteri
Brojač
Sortiraj prema
Redosled

Frizersko kozmetički salon AMI LINE je poznat po savremenim tehnikama i metodama rada koji su neophodni za postizanje najboljih rezultata. U salonu AMI LINE dobićete tretman sa visokom pažnjom i poštovanjem zaposlenih.

Bez obzira da li želite novu frizuru ili Vam je potrebna frizura za neku posebnu priliku, frizersko kozmetički salon Diva je savršeno mesto u Novom Pazaru.

Frizersko  kozmetički salon Maja je pravi izbor za sve dame koje žele elegantnu frizuru kojoj nije potrebno previše svakodnevnog održavanja. Posetite ih i uverite se u kvalitet usluga.

Učiavanje…
Vrh

Proverite i ostale kozmetičke salone u Srbiji