Živite u Čačku i potrebna Vam je masaža kao biste ublažili tegobe izazvane od prevelikog napora na poslu ili osmosatnog sedenja uz računar. Na našoj stranici možete naći najbolji kozmetički salon iz Čačka koji nudi širok spektar profesionalnih usluga masaža. Morate znati da masaža može značajno da popravi stanje Vašeg organizma. Ublažava tegobe koje su izazvane stresom, pomaže kod glavobolje i poboljšava telesne funkcije generalno. Postoje različite vrste masaža kao sto su terapeutska masaža, sportska masaža, relax masaža, limfna drenaža i još mnogo toga. Izaberite masažu koja Vam odgovara i prepustite se vrhunskim majstorima u svom poslu.

Rezultati 6 iz 6 stavke

Toggle Filteri
Brojač
Sortiraj prema
Redosled

Priuštite sebi savršen izgled uz Ljubazno osoblje salona potrudiće se da se osećate prijatno i učiniće da sa izabranim tretmanom izgledate bar deset godina mlađe.

Frizerski salon Hipnozis je pravo mesto za sve one koje žele da oporave svoju kosu i da dobiju božanstven izgled. Dopustite stručnjacima da brinu o Vašoj kosi.

Promenite imidž uz frizerski salon Jungle iz Čačka. U ponudi su usluge za sve dužine kose po veoma povoljnim cenama u veoma prijatnom ambijentu salona.

Frizerski salon Ruža nalazi se na istoj adresi već dugi niz godina. Usluge su profesionalne a cene veoma povoljne, u šta ćete se i uveriti.

Frizerski salon Žiko posluje već dugi niz godina usvajajući s godinama moderne trendove i savremene tehnike šišanja. Usluge salona su namenjene za oba pola i to po veoma povoljnim cenama.

Frizerski studio Mistique u svojoj ponudi usluga ima brojne tretmane za oporavak kose, moderne i elegantne frizure ali i još dosta toga. Pružite svojoj kosi vrhunski tretman uz frizerski studio Mistique.

Učiavanje…
Vrh

Proverite i ostale kozmetičke salone u Srbiji