Bliži Vam se dan venčanja i potrebne su vam kozmetičke usluge u Subotici? Pogledajte našu ponudu brojnih salona lepote u Subotici i pronađite usluge koje su Vam potrebne. Šta mislite o venčanju u Subotici u dvorištu ergele? Zvuči simpatično i nekonvencionalno, zar ne? Gostiona Favory iz Subotice vam to i pruža. I to nije sve. Sam čin venčanja može da se odvija pored fontane sa raznim ribicama, ispod japanske trešnje. Pored standardnih jela na meniju imaju brojne tradicionalne specijalitete vojvođanske kuhinje pripremljenih na način na koji se kuvalo pre 30-40 godina. Nakon čina venčanja mladenci će se uputiti ka kočiji sa prelepim belim lipicanerima, koja je inače poklon od ergele kelebija. Uživaćete u specijalitetima i prijatnom ambijentu sa zvucima tamburice sa Vašim najmilijima na jedan od Vama najradosnijih dana u životu.

Rezultati 5 iz 5 stavke

Toggle Filteri
Brojač
Sortiraj prema
Redosled

U salonu Bronqo Lili Jančkin Ljiljana uvek se trude da ispolje svoje veštine, iskustvo i kreativnost na najbolji mogući način. Posetite ih i uverite se i sami.

Frizerski salon Brigita izdvaja se po znanju, kvalitetu pružanja svih frizerskih usluga i ljubaznošću prema svojim mušterijama. Dozvolite da o Vašoj kosi brinu profesionalci.

Frizersko kozmetički salon Zlatne Ruke može da Vam ponudi veliki izbor usluga za negu kože, kose, noktiju, razne masaže i solarijum. Nalazi se u ulici Petra Drapšina zato ne oklevajte da zakažete termin.

Ženski frizer Antonija je specijalizovani frizerski salon za dame koji se nalazi u ulici Karađorđev put. U ponudi salona su svečane frizure, frizure za svaki dan, nadogradnja kose i još dosta toga.

Za lepu i zdravu kosu neophodno je da imate dobrog i profesionalnog frizera, a Ana Frizer iz Subotice je pravi izbor! U prijatnom ambijentu ponudiće Vam širok spektar usluga za negu i stilizovanje kose. Zato ne oklevajte, već zakažite termin.

Učiavanje…
Vrh

Proverite i ostale kozmetičke salone u Srbiji