Ako tražite salon lepote u Smederevu gde biste mogli da uradite japansko iscrtavanje obrva pogledajte ponudu na našem sajtu Kozmetički Saloni Srbije i pronađite sve salone lepote u Smederevu koji se bave pružanjem ovih usluga. Japansko iscrtavanje obrva je tehnika iscrtavanja tankih, jasnih dlaka koristeći već postojeće dlake. Rezultat su svakodnevno savršeno iscrtane obrve bez ikakve potrebe docrtavanja. Korekcije se rade jednom godišnje kako bi se zadržala postojanost boje. Oblik obrva i određivanje nijanse se radi po Vašoj želji ili preporuci kozmetičara na osnovu Vašeg oblika lica i tena.

Rezultati 5 iz 5 stavke

Toggle Filteri
Brojač
Sortiraj prema
Redosled

Frizerski salon Frajla M nudi širok spektar usluga po veoma povoljnim cenama. U ovom salonu dostupne su usluge šatiranja, minivala, nadogradnje kose, izrada svečanih frizura, izrada frizura za venčanje i još dosta toga.

Frizerski salon Michell nudi apsolutno sve frizerske usluge, visokog kvaliteta i to po veoma povoljnim cenama. Posetite ih i uverite se sami.

Frizerski salon Valeri pored brojnih frizerskih usluga nudi i usluge solarijuma za sve one koje žele preplanulu bolju kože i u zimskim danima.

Frizerski salon Daca Style nalazi se u centru Smedereva i u svojoj ponudi ima razne tretmane za negu kože i noktiju kao i usluge profesionalnog šminkanja.

Frizerski salon Tajči N je jedan od najpovoljnijih salona u Smederevu. Pored frizerskih usluga u ponudi je profesionalno šminkanje. Penzionere i decu čekaju posebni popusti kao i raznovrsne akcije.

Učiavanje…
Vrh

Proverite i ostale kozmetičke salone u Srbiji