Želim da pronađem u
u
Pretraga
Potreban Vam je piling lica, tretman lica, detoksikacija, kozmetika po preporuci profesionalnih kozmetičara, podmlađivanje kože lica, nadogradnja trepavica, japansko iscrtavanje obrva, klasična šminka, trajna šminka ili scenska šminka. Nikada nije bilo jednostavnije naći sve ove kozmetičke usluge na jednom mestu.

Rezultati 10 iz 215 stavke

Toggle Filteri
Brojač
Sortiraj prema
Redosled

Frizersko kozmetički salon Crystal Hair iz Beograda pruža raznovrstan asortiman frizerskih i kozmetičkih usluga. Za sve frizersko-kozmetičke usluge zadužena je svestrana i talentovana Marija Knežević Maky koja se sa strašću i posvećenošću prilazi…

Kozmetički salon Ivana izdvaja se po kvalitetu usluga i prelepom ambijentu. Osvežite svoj stil pomoću savremenih tehnika stilizovanja kose.

Kozmetički salon Beauty Line nalazi se u Zrenjaninu i zaposleni ovog salona se strastveno trude da pruže najprijatniji doživljaj prilikom Vaše posete i da se istovremeno i zabavite.

Prostor kozmetičkog salona VVV iz Zrenjanina je stvoren tako da odiše sa stilom i luksuzom. Zaposleni su potpuno ozbiljni u svom radu zbog čega ovaj salon važi za jedan od najboljih u gradu.

Frizersko kozmetički salon Jelena Lux 2 ponosan je na svoje kreativno i iskusno osoblje koje će se postarati da Vas sredi od glave do pete kako bi naglasili Vašu prirodnu lepotu u pravom svetlu.

U Kozmetičkom salonu Emili rade iskusni i talentovani kozmetičari, jedni od najtalentovanijih iz Zaječara. Oni će bez ikakve sumnje učiniti da izgledate lepo i da se osećate osveženo. Uvek su tu za Vas!

Bella 8 je lepo stilizovan frizersko kozmetički salon iz Vršca gde su dostupne frizure za sve prilike. Ljubazno i stručno osoblje salona potrudiće se da dobijte baš onakvu frizuru kakvu ste zamislili u glavi.

Frizersko kozmetički salon Loknica Plus poziva Vas da uživate u neverovatnim tretmanima koje pružaju po veoma povoljnim cenama, bez obzira da li su Vam potrebne frizerske ili kozmetičke usluge.

Salon Lepote Dollis odabrao je samo stručnjake koji se sa profesionalnošću i strašću trude da ispune sva Vaša očekivanja a da ih i prevaziđu.

Frizersko kozmetički salon Ivana Ekskluziv može da se pohvali stručnim i ljubaznim osobljem koje će Vas dočekati sa prijateljskim osmehom i potruditi se da se osećate prijatno i da dobijete vrhunske usluge.

Učiavanje…