Ako ste u potrazi za najboljim frizerskim salonom iz Vršca, na našem sajtu Kozmetički Saloni Srbija imamo u ponudi skoro sve frizerske salone iz Vršca. Uporedite cenovnike frizerskih salona, proverite da li su neke akcije u toku i odaberite frizerski salon koji ćete rado posećivati. Otkrićemo Vam tajne bujne kose. Pre svega morate imati odgovarajuću četku i šišajte se redovno. Slojevito šišanje daje najbolje rezultate za povećavanje volumena. Dok sušite kosu, sušite je naopako. Možete takođe eksperimentisati i sa bojama. Sa tamnijim nijansama odaje se utisak veće gustine kose. Zatim, možete isprobati viklere i tapiranje i nakon čega bi bilo preporučljivo da naprskate lak za kosu kako bi se zadržao što duže željeni oblik.

Rezultati 4 iz 4 stavke

Toggle Filteri
Brojač
Sortiraj prema
Redosled

Bella 8 je lepo stilizovan frizersko kozmetički salon iz Vršca gde su dostupne frizure za sve prilike. Ljubazno i stručno osoblje salona potrudiće se da dobijte baš onakvu frizuru kakvu ste zamislili u glavi.

Frizerski atelje Dragan u svojoj ponudi ima raznovrsne usluge za negu i stilizovanje kose po najnovijim svetskim trendovima i to po veoma povoljnim cenama.

U salonu lepote DI Maja Krcić svakoj dami se pristupa prema njenim željama i potrebama. Osoblje salona je veoma posvećeno u svom radu i učiniće sve u svojoj moći da izgledate i da se osećate lepo.

Frizerski salon Željana predstavlja oazu gde ćete uživati dok se stručnjaci brinu o Vašoj kosi. Sa velikom posvećenošću prema svakoj mušteriji, cilj zaposlenih je da budete zadovoljni sa svojim izgledom.

Učiavanje…
Vrh

Proverite i ostale kozmetičke salone u Srbiji