Pretraga

Slično većini usluga u ugostiteljstvu, tako je i wellness i spa industrija usmerena na zadovoljenje gostiju i nadmašivanje njihovih očekivanja. Osoblje koje radi u wellness i spa centrima svakodnevno je u prilici da utiče promenu životnog stila gostiju u smislu poboljšanja.

Šta je uopšte wellness a šta je spa?

Wellness je stanje potpunog mentalnog, fizičkog i socijalnog blagostanja. Wellness je korak dalje od same puke slobode od slabosti i bolesti i naglašava poboljšanje zdravlja I blagostanja.

Spa, to je ustanova koja promoviše wellness kroz pružanje terapeutskih, opuštajućih i drugih profesionalnih usluga usmerenih na poboljšanje stanja uma, duše i tela. Ova transformacija životnog stila se može postići praćenjem jednog od programa koji uključuje spa usluge, fizičke aktivnosti, zdravu ishranu, wellness obrazovanje, razvoj zdravih navika i interesa za nove stvari.

Wellness Novi Sad

Kada je u pitanju Novi Sad i okolina, postoje brojni wellness centri u Novom Sadu gde možete da provedete nezaboravne trenutke sa svojom voljenom osobom ukoliko se odlučite za vikend za dvoje u neki spa centar Novi Sad.

Wellness i spa turizam čine osobe koje žele da poboljšaju ili održe svoj unutrašnji mir, postanu produktivniji, i koji žele da nauče kako da uživaju u svakom trenutku u svom životu tokom spa vikenda.

Wellness i spa Vam nudi priliku da pružite sebi mir i opuštanje koje Vam je neophodno, da se pošteno odmorite, povratite energiju i usput i da opet upoznate sebe, da preispitate svoje želje  i koliko trenutno radite na njima, šta trenutno radite kako biste bili srećniji, i šta je potrebno da promenite u svom životu.