U slučaju da ste u potrazi za kozmetičkim salonom iz Loznice koji pruža razne tretmane kože lica, pogledajte na našoj stranici Kozmetički Saloni Srbija ponude brojnih salona lepote iz Loznice i pronađite kozmetičku uslugu koja Vam je potrebna. Ovde možete takođe videti da li su neke akcije u toku i same cenovnike kozmetičkih salona iz cele Srbije. Kako bi Vam koža uvek bila blistava i nežna pored samih tretmana u kozmetičkim salonima, potrebna Vam je svakodnevna kućna nega kože. Najbolje rezultate možete postići nanošenjem raznih maski na lice. Potrebno je da koristite maske shodno Vašem tipu kože i Vašim potrebama. Maske pomažu kod isušivanja masne i mašćenju suve kože. Takođe zatvaraju pore i osvežavaju kožu i ten lica. Uglavnom se drže 20-30 minuta, nikako se ne nanosi na predeo oko očiju i preporučljivo je parenje lica pre samog nanošenja maske. Skida se uglavnom mlakom vodom osim ako nije drugačije navedeno na pakovanju.

Rezultati 3 iz 3 stavke

Toggle Filteri
Brojač
Sortiraj prema
Redosled

U frizersko kozmetičkom salonu Zlatokosa veruju da svi klijenti zaslužuju najveći nivo usluga i zadovoljstva u čemu i nastoje da postignu u svom radu. Uverite se i sami!

Frizersko kozmetički salon Revolution teži ka savršenoj usluzi. Nalazi se u udobnom i kreativnom okruženju sa stilistima koji će Vam omogućiti najbolje moguće iskustvo i tretman koji zaslužujete.

U Frizersko kozmetičkom studiu No Stress ste uvek dobrodošli. Osoblje salona će Vam pomoći u potrazi za novim izgledom. Sa kvalitetnim izborom preparata za negu kose profesionalni stilisti će se potruditi da Vašu kosu i kožu glave učine što je…

Učiavanje…
Vrh

Proverite i ostale kozmetičke salone u Srbiji