Ukoliko Vam potreban salon lepote u Požarevcu mi ćemo Vam pomoći da odaberete najbolji kozmetički salon u Požarevcu po povoljnim cenama. Na našoj stranici imamo ponudu skoro svih kozmetičkih salona iz Srbije. Nega kože lica je svakodnevni proces i pored redovnih tretmana kože koje radite kod kozmetičara potrebna Vam je i svakodnevna nega Vaše kože. Daćemo Vam par saveta kako da održite Vašu kožu lepom i zdravom. Koristite redovno kremu koja odgovara Vašem tipu kože i držite se nje. Spavajte na leđima i koristite satenske ili svilene jastučnice. Spavanje na stomaku ili boku izaziva vertikalne bore i iz istog razloga se preporučuje spavanje na leđima. Unosite dosta tečnosti. Kako bi Vaša koža dovoljno hidrirana, neophodno je da dnevno unosite dva do tri litra vode u malim količinama tokom dana. Redovno radite piling kako biste otvorili pore i uklonili mrtve ćelije kože. Provodite što više vremena na svežem vazduhu i u prirodi.

Rezultati 4 iz 4 stavke

Toggle Filteri
Brojač
Sortiraj prema
Redosled

Studio lepote Estetic nalazi se u Požarevcu. U ovom salonu će Vas sačekati posvećena ekipa stilista sa prijateljskim osmehom na licu koji će učiniti da Vaša koža bude lepa, zdrava i blistava.

Kozmetički salon Silvija okupio je tim kozmetičara koji su stručnjaci u svom poslu i koji će pružiti izuzetne kožmetičke usluge svojim klijentima, zato što je zadovoljstvo klijenata njihov najveći cilj.

U frizersko kozmetičkom salonu Jovana primenjuju se tehnike i strategije koje efikasno zadovoljavaju i najiskusnije klijente, zato što je zadovoljstvo klijenta njihov najveći cilj.

Frizersko kozmetički salon SANA je za sve dame koje žele neku promenu. Dočekaće Vas stručno osoblje koje će Vas posavetovati i predložiti Vam idealno rešenje za Vašu kosu.

Učiavanje…
Vrh

Proverite i ostale kozmetičke salone u Srbiji