U potrazi ste salonom koji radi najbolji manikir u Valjevu? Pogledajte ponude naših partnera na našem sajtu Kozmetički Saloni Srbija i pronađite najbolji kozmetički salon iz Valjeva za svačiji budžet. Proverite takođe koje su akcije u toku i uporedite cenovnike kozmetičkih salona iz cele Srbije. Pronađite najbolji kozmetički salon iz Valjeva kome ćete se rado vraćati. Ruke su kao što znate svakodnevno izložene raznim stvarima zbog čega je Veoma bitno da ih negujemo. Kozmetički saloni pružaju usluge raznih tretmana koji bi Vam pomogli u tome da Vaše ruke izgledaju predivno. Manikir je tretman posle koga će Vaše ruke izgledati izuzetno negovano a i Vi ćete se sami osećati prelepo. Lepi i negovani nokti su postali svakodnevna potreba kako kod žena tako i kod muškaraca.

Rezultati 4 iz 4 stavke

Toggle Filteri
Brojač
Sortiraj prema
Redosled

Zaposleni u kozmetičkom salonu Magic Nail poseduju dugogodišnje znanje za pružanje usluga u oblasti kozmetoligije pružajući klijentima vrhunske tretmane i izuzetna rešenja za stilizovanje kose.

Frizerski salon Energy’S konstantno se usavršava kako biste dobili najbolje moguće frizerske usluge, što ćete uvideti i sami ukoliko se odlučite da ih posetite.

Kozmetički studio Bubamara 014 nalazi se na dobroj lokaciji i ovde ćete uvek dobiti toplu dobrodošlicu i vrhunski tretman sa svakom posetom.

Salon Žen – Šen postoji već 12 godina i u njemu su dostupne sve usluge za negu tela i lica. Od usluga koje pružaju izdvojićemo mezoterapiju lica, manikir, pedikir, japansko iscrtavanje obrva i nadogradnju trepavica.

Učiavanje…
Vrh

Proverite i ostale kozmetičke salone u Srbiji