Uskoro će Vaša matura i u potrazi ste za najboljim kozmetičkim salonom u Zaječaru. Pogledajte ponudu skoro svih kozmetičkih salona iz Srbije i pronađite sve kozmetičke usluge koje su Vam potrebne u salonu lepote iz Zaječara kome ćete se uvek rado vraćati. Sa visoko kvalitetnom uslugom i profesionalnim osobljem doživećete transformaciju nakon kozmetičkih tretmana u našoj ponudi. Pored kozmetičkih usluga potrebna Vam je i idealna haljina za maturu kako biste izgledali i osećali se prelepo. Haljine se razlikuju prema materijalu, boji, kroju, dužini itd. Pre svega, mora odgovarati Vašem obliku tela. Takođe ne sme biti prekratka, preširoka ili preuska. Kako biste odredili Vaš oblik tela biće Vam potreban krojački metar. Izmerite širinu grudi, struka i kukova. Ako Vam je širina kukova i grudi približnih razmera potrebno je da naglasite struk a to ćete postići strukiranom haljinom ili nekim modnim detaljem kao što je kaiš. U slučaju da su Vam kukovi širi od ramena, istaknite grudi i vizuelno suzite kukove i gledajte da haljina ne bude duža od visine kolena.

Rezultati 3 iz 3 stavke

Toggle Filteri
Brojač
Sortiraj prema
Redosled

Frizerski salon Vendi karakteriše raznovrstan asortiman proizvoda za negu kose i posvećene frizere koji će se potruditi da izgledate kao svetska zvezda sa crvenog tepiha. Posetite ih i uverite se.

Frizersko kozmetički salon Jelena Lux 2 ponosan je na svoje kreativno i iskusno osoblje koje će se postarati da Vas sredi od glave do pete kako bi naglasili Vašu prirodnu lepotu u pravom svetlu.

U Kozmetičkom salonu Emili rade iskusni i talentovani kozmetičari, jedni od najtalentovanijih iz Zaječara. Oni će bez ikakve sumnje učiniti da izgledate lepo i da se osećate osveženo. Uvek su tu za Vas!

Učiavanje…
Vrh

Proverite i ostale kozmetičke salone u Srbiji