Imate venčanicu, dobrog fotografa, našli ste dobar kozmetički salon u Zrenjaninu. Fali Vam još samo da nađete dobar bend kako bi sve bilo savršeno. Daćemo Vam par saveta kako odaberete bend za venčanje. Krenite u potragu za bendom što pre, to bolje. Imajte na umu da su dobri bendovi prebukirani mesecima unapred. Bilo bi poželjno da ste nekada prisustvovali nekoj svadbi gde je bend koji ćete izabrati nastupao kako biste odredili kakvu atmosferu prave i kakav im je kvalitet zvuka. Ne prihvatajte prijateljske ponude ukoliko niste zadovoljni izborom benda u potpunosti. Potražite po internetu koji bendovi za venčanja postoje u Vašem okrugu i pronađite iskustva mladenaca i njihove preporuke za određene bendove. Pogledajte kakve su cene, koje instrumente sviraju i koliko članova sadrži bend. Pogledajte kakav im je repertoar pesama i da li bi mogli Vi sami da utičete na njega.

Rezultati 6 iz 6 stavke

Toggle Filteri
Brojač
Sortiraj prema
Redosled

Professional Beauty bavi se distribucijom kozmetičkih proizvoda za negu kože, kose i noktiju namenjenih kako za kozmetičke salone tako i za ličnu upotrebu.

Frizerski atelje Vasiljev ima misiju da iskoristi strast i talenat kako bi dobili savršenu frizuru za sve prilike. U prijatnoj atmosferi salona prepustite se rukama profesionalnih stilista koji će se potruditi da od Vaše kose naprave umetničko delo.

Kozmetički salon Ivana izdvaja se po kvalitetu usluga i prelepom ambijentu. Osvežite svoj stil pomoću savremenih tehnika stilizovanja kose.

Kozmetički salon Beauty Line nalazi se u Zrenjaninu i zaposleni ovog salona se strastveno trude da pruže najprijatniji doživljaj prilikom Vaše posete i da se istovremeno i zabavite.

Prostor kozmetičkog salona VVV iz Zrenjanina je stvoren tako da odiše sa stilom i luksuzom. Zaposleni su potpuno ozbiljni u svom radu zbog čega ovaj salon važi za jedan od najboljih u gradu.

Da li želite prelepu kosu i profesionalno šišanje predočeno u umetnički rad ? Ako je Vaš odgovor da, frizerski salon Beautiful Lovers je pravo mesto za Vas.

Učiavanje…
Vrh

Proverite i ostale kozmetičke salone u Srbiji