Bliži se Vaše venčanje. Imate venčanicu, burme, našli ste najjeftiniji kozmetički salon u Pančevu. Fale Vam još samo cipele da upotpune Vaš izgled. Kakve cipele izabrati za Vaše venčanje? Ako delite sa mnogim damama veliku strast ka cipelama, odabir samih cipela za Vaše venčanje predstavljaće podjednako bitnu stavku kao i odabir venčanice. Cipele moraju da odgovaraju Vašim estetskim kriterijumima takođe bi bilo jako poželjno da budu udobne ukoliko ne planirate izuvanje u toku dana. Cipele ne moraju nužno biti u istoj boji kao i Vaša venčanica ali bi bilo poželjno da su u istom stilu. Tako da, ako je Vaša venčanica u retro fazonu, možete naći iste takve cipele u recimo zelenoj ili crvenoj boji. Takođe mogli biste cipele uskladiti sa bidermajerom.

Rezultati 10 iz 11 stavke

Toggle Filteri
Brojač
Sortiraj prema
Redosled

Estetik studio IN Line uspešno posluje od 2006. godine i od tada su izgradili reputaciju u Pančevu i šire, pružajući brojne profesionalne tretmane za negu lica i tela obraćajući pažnju na detalje. Mnogi od njihovih fleksibilnih tretmana savršeno se…

Salon lepote Stiletto 5001 ima za cilj da pruži savršene usluge svojim mušterijama za kompletno zadovoljstvo. Salon Stiletto 5001 je ušuškano mesto, takoreći oaza mira za sve one kojima je to potrebno. Ukoliko se odlučite da ih posetite očekujte…

Salon lepote Bojana smešten u srcu Pančeva i pruža niz profesionalnih usluga za negu lica i tela, u prelepom ambijentu. Sa fokusom na zadovoljstvo svojih mušterija konstantno prate najnovije trendove. U salonu lepote Bojana dobićete vrhunske usluge…

Salon lepote Beauty Line J & M je izvanredan kozmetički salon iz Pančeva i prvi izbor mnogim osobama. Tim koji radi u salonu je pun novih i svežih ideja koje konstantno obogaćuju novim saznanjima iz oblasti kozmetologije.

Frizerski salon Frajlica je moderno dekorisan salon koji se može pohvaliti vrednim i posvećenim timom frizera koji je uvek na usluzi svojim mušterijama kako bi dobili vrhunsku uslugu.

Frizerski salon Roccoco je ekskluzivni frizerski salon iz Pančeva i u svojoj ponudi usluga ima sve frizerske usluge kako biste dobili glamurozan izgled koji ste od uvek priželjkivali.

Frizerski salon Estillo Arte prati najnovije trendove šišanja i stilizovanja kose za žene i muškarce. Nalazi se u Pančevu u ulici Ljubomira Kovačevića u veoma prijatnom ambijentu.

Ako ste u potrazi za  frizerskim salonom iz Pančeva gde će saslušati Vaše potrebe i želje i kako biste dobili izgled koji naglašava Vaš lični stil i individualnost, onda je frizerski salon Amadeus Bahus pravo mesto za Vas.

Frizerski salon Nova Dea usredsređen je na pružanje kvalitetnih frizerskih usluga i to po veoma povoljnim cenama. Za Vašu kosu pobrinuće se visoko obučeni frizeri koristeći najkvalitetnije proizvode za negu kose.

Frizerski salon Jasmina u svojoj ponudi usluga nudi razne tretmane za kosu, koristeći najkvalitetnije proizvode svetskih brendova u kombinaciji sa velikom posvećenošću i preciznošću kako bi osigurali zadovoljstvo svojih mušterija.

Učiavanje…
Vrh

Proverite i ostale kozmetičke salone u Srbiji