Pretraga

Masaža Beograd – Uživajte u čarima masaže

Ukoliko Vam je potrebna profesionalna masaža u Beogradu, na pravom ste mestu.

Ukoliko ste na internetu kucali masaža Beograd, sigurni smo da je bilo dosta iznenađenja i neprimerenog sadržaja. Sa stranicom Kozmetički Saloni Srbija budite sigurni da nećete imati slično iskustvo.

Masaža treba da bude opuštajuća uz prijatnu muziku i atmosferu. Možda i koja zapaljena mirisna sveća kako bi se obogatio ambijent. Ukoliko Vas bilo koja od ovih stvari uznemirava, naglasite Vašem maseru. Takođe, budite i jasni o nivou razgovora koji želite da imate tokom masaže.

Maser će tokom masaže koristiti ulja ili losione kako bi olakšao trenje i omekšao kožu. Ako imate specifične alergije na neke od sastojaka koji se mogu naći u ovakvim preparatima, obavezno to i recite. Ako Vam je potrebna masaža celog tela, maser će izmasirati svaki deo Vašeg tela, naravno izuzev intimnih regija. Ležaćete  na leđima i na stomaku. Srećom, obloženi sto za masažu je jako udoban, a možda ćete koristiti i dodatne jastuke kako bi poboljšali iskustvo masaže.

Izbor masaže zavisi od Vaših potreba, pa tako svi profesionalni maseri u Beogradu nude šarenolik izbor masaža kao što su tajlandska masaža, terapeutska masaža, relaks masaža, anticelulit masaža, masaža lica, masaža stopala i još dosta toga.

Odabiru salona za masažu treba pristupiti sa malo istraživanja o samom salonu, cenama masaže i osoblju i samoj lokaciji.

Relax masaža Beograd

Relax masaža je blaga i prijatna masaža koja postiže opuštanje celog tela i vraća energiju. Cilj relax masaže je poboljšanje opšteg zdravlja i služi u sprečavanju stresa i umora kao i za opuštanje mišića. Možete tražiti relax masažu celog tela ali i delimičnu masažu masiranjem pojedinih delova tela kao što su vrat, leđa, noge, stopala, ruke i drugo. A ovu masažu koriste se posebna ulja za opuštanje koja imaju jako dejstvo aromaterapije jer stimulišu nervni sistem mirisnim notama.

Masaža Novi Beograd

Ubrzani tempo života uzrokuje neizbežno nagomilavanje stresa u telu, lučenjem hormona kortizola. Povećano lučenje ovog hormona može dovesti do glavobolja, nesanice pa čak i do problema sa organima za varenje. Opuštajuća masaža izaziva dobro raspoloženje, stimuliše cirkulaciju  smatra se prvim korakom u pomoći organizmu da se otarasi stresa.

Po završetku masaže, maser će napustiti prostoriju i dati Vam vremena da polako ustanete i obučete se. Obavezno unosite dosta vode nakon masaže, iz razloga što masaža pomaže da se telo još brže i više čisti od toksina.

Naš predlog je da pokušate da se prepustite i da pokušate da osetite magiju čitave masaže dok traje. Na taj način ćete se osećati sveže i opušteno i Vaši mišići će biti opušteniji. Osim toga, sam maser će primetiti da li je neki deo Vašeg tela pod posebnom napetošću pa će znati i sam da Vam preporuči masažu koja je najbolja za Vas.