Želim da pronađem u
u
Pretraga

Rezultati 10 iz 443 stavke

Toggle Filteri
Brojač
Sortiraj prema
Redosled

Frizersko kozmetički salon Crystal Hair iz Beograda pruža raznovrstan asortiman frizerskih i kozmetičkih usluga. Za sve frizersko-kozmetičke usluge zadužena je svestrana i talentovana Marija Knežević Maky koja se sa strašću i posvećenošću prilazi…

Frizerski salon Hair Care nalazi se u Beogradu, u ulici Patrisa Lumumbe 80. Ovaj frizerski salon na Karaburmi nudi širok opseg frizerskih usluga za žene i muškarce uključujući šišanje, pranje i feniranje, stilizovanje, farbanje, negu kose,…

Professional Beauty bavi se distribucijom kozmetičkih proizvoda za negu kože, kose i noktiju namenjenih kako za kozmetičke salone tako i za ličnu upotrebu.

Frizerski atelje Vasiljev ima misiju da iskoristi strast i talenat kako bi dobili savršenu frizuru za sve prilike. U prijatnoj atmosferi salona prepustite se rukama profesionalnih stilista koji će se potruditi da od Vaše kose naprave umetničko delo.

Kozmetički salon Ivana izdvaja se po kvalitetu usluga i prelepom ambijentu. Osvežite svoj stil pomoću savremenih tehnika stilizovanja kose.

Kozmetički salon Beauty Line nalazi se u Zrenjaninu i zaposleni ovog salona se strastveno trude da pruže najprijatniji doživljaj prilikom Vaše posete i da se istovremeno i zabavite.

Prostor kozmetičkog salona VVV iz Zrenjanina je stvoren tako da odiše sa stilom i luksuzom. Zaposleni su potpuno ozbiljni u svom radu zbog čega ovaj salon važi za jedan od najboljih u gradu.

Da li želite prelepu kosu i profesionalno šišanje predočeno u umetnički rad ? Ako je Vaš odgovor da, frizerski salon Beautiful Lovers je pravo mesto za Vas.

Frizerski salon Vendi karakteriše raznovrstan asortiman proizvoda za negu kose i posvećene frizere koji će se potruditi da izgledate kao svetska zvezda sa crvenog tepiha. Posetite ih i uverite se.

Frizersko kozmetički salon Jelena Lux 2 ponosan je na svoje kreativno i iskusno osoblje koje će se postarati da Vas sredi od glave do pete kako bi naglasili Vašu prirodnu lepotu u pravom svetlu.

Vrh