Potrebne su Vam proverene kozmetičke usluge u Sremskoj Mitrovici po povoljnim cenama? Pronađite u našoj ponudi najbolji kozmetički salon u Sremskoj Mitrovici kome ćete se uvek rado vraćati. Daćemo Vam par praktičnih saveta kako da Vaša koža uvek blista. Birajte šta unosite u Vaš organizam. Izbegavajte alkohol i slatkiše, masnu hranu, fast food, takoreći izbegavajte sve što nije zdravo. Redovno čistite kožu preparatima koji odgovaraju Vašem tipu kože. Dovoljno spavajte. San je jako zdrav i neophodno je 7-8 sati sna u toku noći. U toku sna koža se regeneriše a i time ćete izbeći neželjene podočnjake koji nisu ni malo privlačni. Koristite maske jednom do dva puta nedeljno. Izbegavajte jako sunce. Sunce ubrzava proces starenja i mogu da se jave oštećenja na koži.

Rezultati 10 iz 12 stavke

Toggle Filteri
Brojač
Sortiraj prema
Redosled

Frizersko kozmetički salon Lafe je mesto gde se podstiču talenat i ideje i gde tehnike šišanja prevazilaze modne trendove pružajući vrhunske rezultate svojim mušterijama.

Kozmetika svetskih brendova, prelep i opuštajući ambijent i stručno osoblje su samo neke od prednosti kozmetičkog salona Urban Style Beauty.

Otklonite umor sa svoje kože uz kozmetički salon Mystiqe Identity. Uz izuzetne usluge kozmetičara i veliki izbor tretmana, svaka poseta salonu biće Vam nezaboravno iskustvo.

Beauty Centar Ona Vas poziva da doživite nezaboravno iskustvo u elegantnom, prostranom i opuštajućem ambijentu ovog centra za negu lepote.

Kozmetički salon Jelena Nails Vam je uvek na raspolaganju kako biste u svakom trenutku imali prelepe i negovane nokte, jer redovna nega noktiju je neophodna za lepe, zdrave i duge nokte.

U frizerskom salonu Stil VR uz sve frizerske usluge dobićete i nezaboravan trenutak opuštanja. Frizeri salona VR oduševiće Vas svojom inovativnošću i sposobnošću da naprave transformaciju od Vaše kose zbog čega ćete se stalno vraćati.

Frizerski salon La Bellissima je izbor mnogih dama iz Sremske Mitrovice. Ukoliko ste u potrazi za dobrim frizerskim salonom sa povoljnim uslugama La Bellisima je pravi izbor za Vas.

Svaka žena želi lepu i zdravu kosu. Uz frizerski salon Alisina zemlja čudesa Vaša kosa će biti savršena za svaku priliku.

U frizerskom salonu Slađana koriste se isključivo profesionalni proizvodi za negu kose kako bi Vaša kosa dobila nesvakidašnji sjaj. Profesionalni tim frizera pobrinuće se ne samo za Vašu kosu već i da se osećate kao princeza.

Frizerski salon Mirjana JM će Vam omogućiti da izgledate teatralno uz frizuru za svaki dan čime ćete privući dosta pogleda. U radu koriste kozmetiku svetskh brendova za maksimalne rezultate i cene usluga su jako povoljne. Zaista ne postoji razlog…

Učiavanje…
Vrh

Proverite i ostale kozmetičke salone u Srbiji