Organizujete jubilarni rođendan i potreban Vam je profesionalni kozmetički salon u Šapcu po jeftinim cenama? Ukoliko je Vaš odgovor na ovo pitanje pozitivan, pogledajte našu ponudu brojnih kozmetičkih salona u Šapcu. Verujemo da je bitno obeležavati jubileje jer godine prolaze a uspomene ostaju i zato Vam predlažemo najbolja mesta u Šapcu za proslavu rođendana: Restoran Mali Balkan se nalazi u najstarijem delu grada, koji je bio nekada mesto boema i nudi pravu kafansku atmosferu sa spojem rustičnog i modernog. U sklopu restorana nalazi se i dečija igraonica kako bi se i mališani zabavili. Restoran Svetionik se nalazi u prirodnom okruženju u toploj atmosferi idealnoj za proslavu rođendana. Takođe, na meniju je veliki izbor tradicionalnih specijaliteta. Restoran Stari Most nalazi se na obali Save, odakle se pruža prelep pogled na reku i prirodu. Imaju dosta iskustva u organizovanju rođendana. Takođe možete uživati u specijalitetima kako domaće tako internacionalne kuhinje.

Rezultati 10 iz 10 stavke

Toggle Filteri
Brojač
Sortiraj prema
Redosled

Ald Nails je salon za negu noktiju koji Vam je uvek na raspolaganju gde ćete dobiti besprekorne rezultate. Za zaposlene se može reći da su perfekcionisti, što garantuje visoku posvećenost svakom klijentu salona.

Svima nama je potreban predah i malo vremena za uživanje. Salon za masažu Esenca je tu da Vam ponudi razne masaže za svačije potrebe. Razmazite sebe i priuštite sebi trenutak opuštanja i zadovoljstva.

Kozmetički salon Sanda Nails nalazi se u savršenoj harmoniji na dobroj lokaciji u Šapcu. Osoblje salona je Vas dočekati sa prijateljskim osmehom na licu i potrudiće se da uživate u svakom tretmanu koji odaberete.

Kozmetički salon Holliday u svojoj ponudi ima širok spektar tretmana zarad Vašeg boljitka. Priuštite sebi da izgledate kao filmska zvezda. Uz kozmetički salon Holliday to nikada nije bilo lakše.

Crystal studio central je elegantno mesto za negu lepote. Ovde možete dobiti brojne kozmetičke usluge koje daju besprekorne rezultate i koji se izvode sa potpunom pažnjom i preciznošću.

Salon za depilaciju Beli Anđeo postoji više godina zahvaljujući lojalnim klijentima za šta su zaslužne kvalitetne i prijateljske usluge osoblja. Posetite ih i uverite se u ono što govorimo.

Uz frizerski salon Mademoiselle ostavićete svoje brige pred vratima i uživaćete u svakom trenutku dok će se profesionalci pobrinuti za Vašu kosu, i izaći ćete sa istih vrata kao nova osoba.

Frizersko kozmetički salon Senso 12 posluje s idejom da je lepota sastavni deo ličnog i emocionalnog zdravlja. Za sve usluge je zadužen veoma posvećen tim stručnjaka koji će se potruditi da svaka Vaša poseta salonu bude pravi užitak.

Muški frizerski studio Pit Stop je prvi izbor za sve generacije Šapčana. Ovo je odlična lokacija sa veoma ljubaznim osobljem gde se pružaju kvalitetne frizerske usluge po pristupačnim cenama.

Frizerski salon Mystic smešten u srcu poslovnog okruženja Šapca i pruža niz frizerskih usluga za potrebe i želje svih kojima je stalo do svog izgleda. Neka Vaša kosa postane Vaš zaštitni znak uz frizerski salon Mystic.

Učiavanje…
Vrh

Proverite i ostale kozmetičke salone u Srbiji