Iz Užica ste i organizujete 18. rođendan svog deteta, pa je potrebno da i sami da izgledate prelepo tog dana jer i Vama taj dan predstavlja nešto posebno, ne samo slavljeniku. Pogledajte našu ponudu kozmetičkih salona iz Užica i odaberite salon lepote koji nudi usluge koje su Vam potrebne. Imate još jedan problem, kakav poklon kupiti detetu za rođendan koji predstavlja simbol odrastanja. Pre svega, mora biti drugačiji od ostalih poklona koji ste mu kupovali prethodnih godina. Nije nužno da odvojite veliku sumu novca. Bitno je poznajete Vaše dete, da znate šta voli i smislićete sigurno nešto originalno. Daćemo Vam par predloga. Ukoliko voli da putuje i upoznaje nova mesta i ljude, poklonite mu voznu kartu za put po Evropi ili putovanje u nekom Evropskom gradu. Ako je Vaša ćerka ili sin zaljubljenik rok muzike, kupovina omiljenog instrumenta bi bio pravi pogodak. Ako smatrate da je Vaše dete dovoljno zrelo i ako imate Više novčanih sredstava možete mu pokloniti automobil, niko neće ostati ravnodušan sa ovakvim poklonom. Ako želite da poklonite nešto što će imati zauvek, izaberite komad nakita koji će nositi i čuvati kao uspomenu.

Rezultati 4 iz 4 stavke

Toggle Filteri
Brojač
Sortiraj prema
Redosled

Osoblje frizersko kozmetičkog salona Belladonna S ima široko znanje i kreativnost što strastveno primenjuje u svom svakodnevnom radu u čemu ćete se uveriti kada ih posetite.

U frizersko kozmetičkom salonu Allegra bićete dobrodošli, gde su stilisti i umetnici. Doživite nezaboravno iskustvo, zakažite termin!

U opuštenoj atmosferi frizersko kozmetičkog salona Ankica možete da se opustite i prepustite profesionalnim kozmetičarima i frizerima koji će se potruditi da prevaziđu Vaša očekivanja.

Studio lepote Boom Fresh je ponosan što ima talentovan i pažljiv tim kozmetičara koji nastoje da pruže što veću udobnost i kvalitetne usluge tako što svakog klijenta smatraju kao pojedinca sa posebnim željama i potrebama.

Učiavanje…
Vrh

Proverite i ostale kozmetičke salone u Srbiji