Živite u Kikindi i u potrazi ste za kozmetičkim salonom iz Kikinde koji pruža usluge tretmana lica, detoksa, zanima Vas kakve akcije imaju u toku i sl. Pogledajte našu ponudu brojnih salona lepote iz Kikinde i pronađite sve što Vas zanima. Učinite sebi vrhunski ugođaj zahvaljujući ekspertima u svom zanatu i zračite u svakoj prilici. Redovni tretman lica pomoći će Vašoj koži da se sa površine kože otklone mrtve ćelije kože. Mezoterapija se koristi kod starijih osoba sa kožom koja je previše izlagana suncu. Rezultat tretmana biće vidljivo smanjene bore kao i zategnutija koža. Tretmani za hidrataciju revitalizuju kožu i podmlađuju je. Za blistavu kožu opredelite se za tretman detoksikacije. On pomaže koži da se reši tragova izlaganja suncu i tamnih tragova od pušenja.

Rezultati 3 iz 3 stavke

Toggle Filteri
Brojač
Sortiraj prema
Redosled

Zaboravite na dosadne frizure i budite u trendu uz frizerski salon Vizija iz Kikinde. U toploj i prijatnoj atmosferi salona prepustite se stručnjacima u svom poslu.

U salonu lepote Melita & Dijana otkrijte mnoge tretmane i kvalitetne usluge koje su namenjeni ispunjenju Vaših očekivanja u prijateljskoj i opuštajućoj atmosferi u kojoj se svi osmehuju.

U frizersko kozmetičkom salonu San dobićete maksimalnu posvećenost profesionalnih kozmetičara i frizera kako bi iz salona izašli puni zadovoljstva.

Učiavanje…
Vrh

Proverite i ostale kozmetičke salone u Srbiji