Želim da pronađem u
u
Pretraga
Svakom savremenom čoveku je ponekad potrebna masaža da li je to iz medicinskih razloga ili samo kako bi se opustio posle napornog dana. Svi smo mi pomalo hedonisti I zaslužujemo trenutke opuštanja koji će nam okrepiti i telo i um kako bismo mogli nesmetano da funkcionišemo kako poslovno tako i privatno. Neke od mnogobrojnih usluga koje možete naći na našem sajtu su: masaža celog tela, terapeutska masaža, relaks masaža, reiki masaža, anticelulit masaža, masaža za parove, masaža za trudnice, masaža vulkanskima kamenjem itd.

Rezultati 10 iz 150 stavke

Toggle Filteri
Brojač
Sortiraj prema
Redosled

Professional Beauty bavi se distribucijom kozmetičkih proizvoda za negu kože, kose i noktiju namenjenih kako za kozmetičke salone tako i za ličnu upotrebu.

Kozmetički salon Beauty Line nalazi se u Zrenjaninu i zaposleni ovog salona se strastveno trude da pruže najprijatniji doživljaj prilikom Vaše posete i da se istovremeno i zabavite.

Prostor kozmetičkog salona VVV iz Zrenjanina je stvoren tako da odiše sa stilom i luksuzom. Zaposleni su potpuno ozbiljni u svom radu zbog čega ovaj salon važi za jedan od najboljih u gradu.

U Kozmetičkom salonu Emili rade iskusni i talentovani kozmetičari, jedni od najtalentovanijih iz Zaječara. Oni će bez ikakve sumnje učiniti da izgledate lepo i da se osećate osveženo. Uvek su tu za Vas!

U salonu lepote DI Maja Krcić svakoj dami se pristupa prema njenim željama i potrebama. Osoblje salona je veoma posvećeno u svom radu i učiniće sve u svojoj moći da izgledate i da se osećate lepo.

Salon Lepote Dollis odabrao je samo stručnjake koji se sa profesionalnošću i strašću trude da ispune sva Vaša očekivanja a da ih i prevaziđu.

Mystique Fit je frizersko kozmetički salon iz Vranja gde su dostupne brojne usluge uključujući manikir, pedikir, profesionalno šminkanje i depilaciju.

Osoblje frizersko kozmetičkog salona Belladonna S ima široko znanje i kreativnost što strastveno primenjuje u svom svakodnevnom radu u čemu ćete se uveriti kada ih posetite.

Kozmetički studio Bubamara 014 nalazi se na dobroj lokaciji i ovde ćete uvek dobiti toplu dobrodošlicu i vrhunski tretman sa svakom posetom.

U frizersko kozmetičkom salonu Allegra bićete dobrodošli, gde su stilisti i umetnici. Doživite nezaboravno iskustvo, zakažite termin!

Učiavanje…