Potrebna Vam je depilacija u Leskovcu? Na našem sajtu Kozmetički Saloni Srbija imamo skoro sve kozmetičke salone iz Leskovca koji imaju usluge depilacija u svojoj ponudi. Pogledajte usluge salona lepote iz Leskovca, uporedite cenovnike, proverite da li imaju akcije u toku i izaberite najbolji kozmetički salon. Bitno je znati kakva je razlika između depilacije i epilacije, i koje su to prednosti i mane depilacije i epilacije. Epilacijom se uklanja cela dlaka sa korenom i rezultati su trajniji dok to nije slučaj sa depilacijom. Depilacija je sa druge strane bezbolnije i jeftinije rešenje. Depilacijom se takođe više čuva koža ali se svakako mogu javiti iritacije kože, podlivi kože, urastanje dlaka i alergijske reakcije ukoliko to obavljaju lica koja nisu stručna u toj oblasti. Zato je jako bitno da izaberete dobro opremljen i proveren kozmetički salon iz Leskovca.

Rezultati 6 iz 6 stavke

Toggle Filteri
Brojač
Sortiraj prema
Redosled

Frizer Shop Neša nalazi se u Leskovcu i ovde su svi dobrodošli. Zaposleni će se potruditi da ispune sva Vaša očekivanja, tretirajući Vas sa najvećom pažnjom.

Frizerski salon Diva iz Leskovca e specijalizovan za sve vrste frizura i stilova šišanja. Nakon što Vas propuste kroz šake, Vaša kosa će imati teksturu, sjaj i volumen kako nikada do sada.

Nema sumnje da frizura dosta govori o čoveku. U frizerskoj radnji Tomislava Mitić pomoći će Vam da odaberete pravu frizuru pogodnu za Vašu ličnost.

Frizerska radnja Mihajlović pruža vrhunske frizerske usluge koje ne samo što poboljšavaju fizički izgled već će Vas i pustiti.

Frizerska radnja Ljiljana Bojković pruža iskustvo svetske klase i dostupna je svima. Ukoliko posetite salon, dobićete vrhunsku uslugu koja Vas neće ostaviti ravnodušnim.

Berberska radnja Mihailo Zdravković postoji već dugi niz godina i nastoji da opravda svoju reputaciju pružanjem kvalitetnih frizerskim usluga svojim Leskovčanima.

Učiavanje…
Vrh

Proverite i ostale kozmetičke salone u Srbiji