Pretraga

Želite da probate novu, smelu i neobičnu frizuru. Pretražili ste na internetu frizerski salon Novi sad i našli na brojne salone? Potrebno je samo da odlučite šta želite da radite sa svojom kosom. Ovakva odluka nikome ne pada lako, pa svakako ne treba ući u ceo taj proces nepripremljen. Internet je odličan izvor da pronađete inspiraciju za vašu kosu i verujete svom frizeru da vaš izgled promeni iz srži. Međutim nije dovoljno da svratite u bilo koji sokak gde vidite natpis frizerski salon Novi sad, potrebno je da nađete profesionalnog frizera koji zna šta radi.

Kozmetički saloni Srbija vam u tome može pomoći. Na našoj strani možete izlistati ponude najboljih frizera iz Novog Sada i odlučiti kome da poverite svoje poverenje i svoju kosu. Kada pronađete pravi salon, morate znati šta želite da učinite sa svojom kosom. U nastavku pročitajte koje su to najpopularnije usluge u frizerskim salonima kako bi dobili inspiraciju za sopstveni izgled.

Ombre

Ombre farbanje kose uključuje savršen preliv od tamnije ka svetlijoj boji kose, što će dosta doprineti vašem izgledu i samopouzdanju. Najbolji ombre pramenovi priliče svakom stilu i učiniće vaš izgled jedinstvenim. Najbolje kod ombre farbanja kose je da u temenu zadržavate svoju prirodnu boju pa nećete više nikada morati da brinete o izrascima niti da prečesto idete na farbanje kose da biste zadržali sjajan izgled. Kosa se ovako manje oštećuje i duže ostaje zdrava.

Balejaž

Balejaž pramenovi su trend koji dominira svetskom i domaćom modnom scenom i odličan je izbor za dame koje žele da izgledaju ženstveno, zavodljivo, upečatljivo i da budu primećene. Balejaž farbanje pramenova daje prirodan izgled kose i ukoliko je profesionalno urađeno može istaći vašu prirodnu lepotu. Balejaž farbanje kose otvara vaše lice i čini vašu kosu slobodnijom. Ovaj trend potekao iz Pariza sada nude i najbolji frizerski saloni u Novom Sadu.

Trajno ispravljanje kose

Ukoliko vam je talasasta i kovrdžava kosa dojadila, ukoliko ste umorni od feniranja, češljanja i peglanja svoje guste kovrdžave kose, trajno ispravljanje kose je pravi izbor za vas. Na našem sajtu možete naći najjeftinije trajno ispravljanje kose u Novom Sadu i profesionalce koji su se izveštili sa ovim tretmanom. Trajno ispravljanje će vam pomoći da se rešite lokni i uvojaka bez potrebe da svaki dan naknadno peglate kosu. Time ćete izbeći prečeste posete frizerskim salonima i nećete oštetiti svoju kosu svakodnevnim peglanjem.

Brazilski keratin

Ukoliko želite najbolji i najzdraviji frizerski tretman, brazilski keratin je idealan način da vratite svojoj kosi prirodan sjaj. Ukoliko ste prečesto farbali, tapirali i peglali kosu ili ste je prečesto izlagali suncu ovaj tretman može vam pomoći da kosi vrati zdrav izgled i snagu uz pomoć dubinske nege. Tretman keratinom obnavlja kosu time što snabdeva keratin, supstancu koja se prirodno nalazi u našoj kosi ali koja se vremenom oštećuje. Tretman keratinom traje tri do pet meseci, u zavisnosti od oštećenja kose.

Izvlačenje pramenova

Ukoliko želite da se podmladite i naglasite lepotu vaše kose, izvlačenje pramenova je idealan način da to postignete. Frizerski saloni u Novom Sadu nude izvlačenje pramenova u više boja čime ćete doći do izgleda kakav želite. Ovaj tretman će osvežiti vaš izgled uz minimalno oštećenje kose i kvaliteta vaše dlake.