Ukoliko Vam je potreban proveren frizerski salon iz Kraljeva pogledajte našu bogatu ponudu skoro svih kozmetičkih salona iz Kraljeva i pronađite uslugu po Vašoj meri. Svi mi želimo zdravu i lepu kosu i samo redovno skraćivanje krajeva nije dovoljno kako bismo uspeli u tome. Zato ćemo Vam dati 5 saveta stručnjaka kako da Vaša kosa izgleda zanosno. Hranite se zdravo. Hrana puna proteina je najbolja za Vašu kosu. Koristite šampon koji odgovara Vašem tipu kose i kože glave. Koristite redovno regenerator i maske za kosu koje se ispiraju. Ne koristite tanke gumice za kosu, pribegavajte pre šnalama ukoliko Vam je to potrebno. Očešljajte kosu pre pranja i ne trljajte je grubim peškirom nakon pranja, jer je kosa tada najviše sklona kidanju. Koristite sprej za zaštitu od toplote na suvu kosu pre upotrebe prese ili na vlažnu pre feniranja.

Rezultati 5 iz 5 stavke

Toggle Filteri
Brojač
Sortiraj prema
Redosled

Make Up studio je prvi izbor mnogim damama iz Kraljeva. U svom radu koriste proizvode visokog kvaliteta i dokazane tehnike, zbog čega je lako zaključiti zašto Make Up studio može pružiti vrhunske usluge.

Salon lepote Nedex je postoji dugi niz godina na poznatoj adresi. Osvežite svoj izgled ili napravite transformaciju uz Vaš salon lepote Nedex.

Studio Beauty Control nudi najsavremenije tretmane za nokte, kosu i kožu. Kreativno i inovativno osoblje i luksuzni proizvodi kojima se služe u svom radu su prava slika studia Beauty Control.

Posetom salona Prestige Look budite sigurni da ćete biti zadovoljni pruženim uslugama, bilo da Vam je potrebna masaža, epilacija ili manikir. Ljubazno osoblje salona Vam je uvek na usluzi u službi Vašeg zadovoljstva.

Opustite se i uživajte u kozmetičkom salonu Be Beautiful, gde će se osoblje salona potruditi da izgledate lepo, osveženo i zadovoljno sa završetkom tretmana. Posetite ih jednom i često ćete se vraćati.

Učiavanje…
Vrh

Proverite i ostale kozmetičke salone u Srbiji