Pretraga

Klinička ispitivanja su pokazala da se čestom masažom telo oslobađa od stresa, poboljšava imunitet i povećava lučenje serotonina, koji se često naziva i hormon sreće. 

Poremećen kvalitet sna je uzrokovan mnogim problemima, a masaža se smatra jednim od najboljih lekova za nesanicu.

Relax masaža Novi Sad

Relaks masaža je odličan izbor masaže za svakog ko ide na masažu prvi put ili samo želi da se opusti. Relaks masaža je takođe dobra za  one koji posećuju studija masaže jednom godišnje. Nije realno očekivati da se sa jednom masažom možete osloboditi svih čvorova ali je realno očekivati da se lepo opustite  pa čak i da se uspavate tokom masaže.

Postoje i značajne zdravstvene koristi  od relaks masaže. Nežna masaža stimuliše nervne završetke na koži koji prenose signale mozgu kroz nervi sistem koji luči endorfin. Zato se masaža smatra prirodnim lekom protiv bolova jer stvara osećaj zadovoljstva i blagostanja.

Anticelulit masaža Novi Sad

Anticelulit masaža je najprirodniji način da se oslobodite toksina koji su nagomilani u masnim naslagama. U zavisnosti od vrste celulita na sajtu Kozmetički Saloni Srbija možete pronaći razne vrste masaže počev od klasične anticelulit masaže pa do limfne drenaže. Osim što uklanja celulit, anticelulit masaža takođe poboljšava cirkulaciju i otklanja napetost iz tela.

Masaža pomaže u otklanjanju masnih naslaga sa kože, tako da celulit postaje manje vidljiv u vrlo kratkom vremenskom periodu. Tretman protiv celulita direktno utiče na samu površinu kože i pospešuje cirkulaciju. To će Vam pomoći da Vaša koža izgleda svežije i da dobije više hranljivih sastojaka iz krvi, da obnovite kolagen koji je zaslužan za gipkost kože i da se otarasite toksina.

Terapeutska masaža leđa

Terapeutska masaža leđa je kombinacija nekoliko tehnika masaže, obogaćena mešavinom eteričnih ulja koja značajno umanjuju bol i uspešno uklanjanju napetost koja je uzrokovana predugim sedenjem ili stresnim poslom.

Pored lepšeg izgleda, nakon ovih masaža bićete zdraviji jer ćete se osloboditi toksina iz Vašeg tela. Pogledajte našu bogatu ponudu studija masaže iz Novog Sada, izaberite onaj koji je po Vašoj meri i pružite sebi neverovatno i okrepljujuće iskustvo masaže.