U potrazi ste za najboljim higijenskim tretmanom lica u Kragujevcu? Pogledajte našu ponudu skoro svih kozmetičkih salona u Kragujevcu, pogledajte kakve su akcije u toku, njihove cenovnike i pronađite salon lepote iz Kragujevca koji Vam kompletno odgovara. Kozmetičari preporučuju higijenski tretman lica jednom mesečno kako bi se sa kože otklonile izumrle ćelije, svakodnevni uticaji prašine, uticaji duvanskog dima, izduvnih gasova i sl. Ovakvi tretmani obično uključuju piling lica, masažu lica i dubinsko čišćenje kože i nanošenje raznih maski kako bi Vam se smirila koža nakon tretmana. Tretmani lica su postali potreba svake savremene žene koja vodi računa o svojoj koži. Brinite o svojoj koži tako što ćete redovno nanositi odgovarajuće kreme i maske ali priuštite sebi i posetu kozmetičaru jednom mesečno.

Rezultati 3 iz 3 stavke

Toggle Filteri
Brojač
Sortiraj prema
Redosled

Royal Line nalazi se na bulevaru Kraljice Marije broj 23. Bave se proizvodnjom i prodajom visokokvalitetnih masažera za stopala, vrat i ramena  i Woolmark programa koji uključuje dušeke, posteljine, jastuke i drugo.

Prva berbersko frizerska zadruga se nalazi u Kragujevcu, na adresi Save Kovačevića 2, osnovana 1999. godine. U ponudi su sve frizerske usluge za svačije potrebe i želje.

Frizerski salon Šonsi iz Kragujevca u okviru toplog i udobnog prostora je tu da Vam pomogne da izgledate i da se osećate lepo. Sve usluge dolaze sa besplatnom profesionalnom konsultacijom i savetima za negu kose.

Učiavanje…
Vrh

Proverite i ostale kozmetičke salone u Srbiji