Želim da pronađem u
u
Pretraga

Kako da se pripremite za tretman korekcije obrva

Kako da se pripremite za tretman korekcije obrva

Napokon ste odlučili da pronađete najbolji kozmetički salon u Beogradu i zakažete tretman korekcije obrva. Bilo da ste videli znak na ulici na kome piše kozmetički salon ili ste našli odgovarajući salon putem interneta i stranica kao što je Kozmetički Saloni Srbija, nešto u njihovom imenu vam je ulilo poverenje i odlučili ste da napokon date svojim obrvama tretman kakav zaslužuju.

Obrve su veoma važan element lepote vašeg lica, tako da je važno da ukoliko do sada niste posećujete bar jednom u dve nedelje kako bi vaše obrve zadržale idealan oblik. Čupanje obrve kod kuće je naporno i bolno, i pored toga ne donosi iste rezultate kao profesionalno čupanje obrva. Najbolji način da vaše obrve uvek izgledaju besprekorno je da dopustite ekspertima da se pobrinu za njih.

Ako vam je ovo prvi put da idete na tretman korekcije obrva potrebno je da znate par stvari. Pre svega, važno je da znate da li su obrve spremne za čupanje ili ne. Možda ste nervozni, ali već nakon prvog dolaska u salon lepote shvatićete da profesionalci ovaj proces čine mnogo lakšim i bezbolnijim, a rezultati su nemerljivo bolji.

U ovom članku skrenućemo vam pažnju na par stvari koje treba da znate pre prvog tretmana čupanja ili korekcije obrva.

Pročitajte i tekst kako da binete o svojim obrvama kada uradite japansko iscrtavanje obrva.

Istražite na internetu i pronađite najbolji salon lepote

Pre nego što svoje lice prepustite nekome na milost i nemilost, dobra je ideja da se raspitate da li je salon lepote koji želite da posetite na dobrom glasu. Posetite njihove društvene mreže i forume da biste videli tuđa iskustva. Na stranici Kozmetički Saloni Srbija možete naći najveću ponudu kozmetičkih salona u svim većim gradovima kao što su Beograd, Niš ili Novi Sad i pronaći idealan salon za vas.

Morate znati šta želite

Nakon što ste se raspitali o salonima lepote na internetu, zadržite se tu još malo i pogledajte par slika da biste znali šta tačno želite i kako želite da vaše obrve izgledaju nakon tretmana. Nađite i skinite par slika koje ćete pokazati kozmetičaru, da bi vas posavetovali da li bi taj oblik lepo izgledao na vašem licu.

Ne koristite šminku pre tretmana

Neke dame se osećaju previše nesigurno bez šminke, te je ne skidaju čak ni kada idu do pekare. Međutim, kada je tretman korekcije obrva u pitanju jako je važno da ne nanosite šminku pre posete salonu lepote. Šminka može iritirati kožu nakon tretmana, te je važno da vam lice bude čisto i bez šminke pre samog tretmana.

Obrve moraju biti dovoljno duge

Vaše obrve moraju dostići određenu dužinu pre nego što posetite kozmetički salon u Beogradu u kome ste zakazali tretman. Ako su obrve dovoljno porasle, kozmetičaru će biti mnogo lakše da ih dovede u savršeno stanje, a vama će tretman biti bezbolniji.

Odaberite profesionalnog kozmetičara

Kozmetičar kod koga zakažete korekciju obrva mora biti neko ko je spreman da vas posluša ali i da savet. Stoga, kozmetičar mora biti komunikativan i iskusan kako bi vam objasnio koja opcija bi najbolje istakla lepotu vašeg lica. Ne dopustite da kozmetičar sam pretpostavi šta želite, već insistirajte da budete uključeni u proces. Na posletku, radi se o vašem licu.

Kada birate kozmetički salon u Beogradu, cena i dostupnost tretmana ne treba da budu jedini kriterijumi. Ako neki kozmetički salon ima slobodne termine tokom celog dana, to znači da nešto ne rade kako valja te nemaju dovoljno klijenata. Birajte kozmetičara na osnovu iskustva i preporuka.

admin_ma

O Marijana

Rođena sa teškim slučajem pozitivizma, pokušavam da u svemu vidim dobro. Uporna u svemu što radim što se malo kosi sa tvrdoglavošću. Inspiraciju crpim iz svakodnevnih situacija i životnog iskustva. Obožavam putovanja, dobru hranu, slatkiše, dobro pivo, kafu i mačke.