Pretraži kozmetičke salone

Pretraga

Frizerski salon Hair Care nalazi se u Beogradu, u ulici Patrisa Lumumbe 80. Ovaj frizerski salon na Karaburmi nudi širok opseg frizerskih usluga za žene i muškarce uključujući šišanje, pranje i feniranje, stilizovanje, farbanje, negu kose, izvlačenje pramenova i druge tretmane.

Misija salona je da klijentima pruži najbolje frizerske usluge zbog kojih će se osećati sigurnije u sebe. Zbog toga je salon Hair Care idealan izbor ukoliko vam je potrebna frizura za matursko veče, frizura za venčanje ili samo želite da osvežite svoju kosu.

Ovaj salon ponosi se prisnom atmosferom i iskusnim osobljem koje je tu za vas da vam ponudi najbolji, najugodniji tretman u skladu sa najnovijim trendovima u industriji po povoljnim cenama. Frizerski salon Hair Care garantuje potpunu posvećenost svakom klijentu i njihovo potpuno zadovoljstvo svojom novom frizurom.

U saradnji sa renomiranom kompanijom La Biosthetique, frizerski salon Hair Care nudi i profesionalne preparate za lečenje kose i kože glave i probleme kao što su suva kosa i koža glave, perut, opadanje kose, osetljiva koža glave kao i preparate za negu masne kose i kože. Pored toga, La Biosthetique u asortimanu ima najbolje profesionalne preparate za farbanje, nove tehnike kolora i stilizovanje kose.

Već nakon prve posete salonu Hair Care osetićete se kao da ste kod kuće, a u glamuroznom okruženju salona moći ćete da se potpuno opustite dok profesionalni frizeri rade na frizuri koja će vam povratiti samopouzdanje. Posetite salon Hair Care na Karaburmi i uverite se u kvalitet njihovih usluga.

Radno vreme

Ponedjeljak

Zatvoreno

Utorak

10:00 - 20:00

Sreda

10:00 - 20:00

Četvrtak

10:00 - 20:00

Petak

10:00 - 20:00

Subota

10:00 - 20:00

Nedelja

10:00 - 18:00

Recenzije

Ostavite recenziju

Cena/Kvalitet
Usluga
Higijena
Ambijent
Objavljivanje ...
Vaša ocena je uspešno poslata
Molimo vas da popunite sva polja
Captcha check failed
starb67 August 25, 2018 12:34 pm
Cena/Kvalitet
Usluga
Higijena
Ambijent

Jelena i kolege su fantastični frizeri, izuzetno ljubazni i posvećeni. Jedini frizer u kog imam potpuno poverenje bez straha da ću završiti sa frizurom kakvu nisam želeo 😀

Katarina June 10, 2018 7:09 pm
Cena/Kvalitet
Usluga
Higijena
Ambijent

U početku sam bila zadovoljna uslugom. Vremenom sam se, nakon što je frizerka Jelena stekla moje poverenje, izuzetno razočarala u njeno umeće, kao i ljubaznost i odlučila da više ne posećujem ovaj salon.IZDVOJENI KOZMETIČKI SALONI

Učiavanje…