Prošlo je uzbudljivo leto i nakon višesmernog nošenja sandala javio Vam se problem ispucalih i grubih stopala? Ne brinite, na našoj stranici Kozmetički Saloni Srbija možete naći skoro sve kozmetičke salone iz Jagodine koji pružaju tretmane pedikira. Pogledajte koji su to saloni lepote, proverite da li su neke akcije u toku i izaberite najbolji kozmetički salon iz Jagodine. Pored samog pedikira biće Vam potrebna i svakodnevna nega nogu. Unosite dosta vode, gledajte da unosite dovoljno vitamina s akcentom na vitamin A. Radite redovno pilinge i nanosite kremu nakon tuširanja. Od krema preporučujemo one sa sastavom kamilice, minerala, ureom i glicerinom.

Rezultati 3 iz 3 stavke

Toggle Filteri
Brojač
Sortiraj prema
Redosled

Za koju god uslugu da se odlučite u studiu Creative imaćete kraljevski tretman. Budite u koraku sa trendovima ili čak korak ispred i sijajte u svakoj prilici.

Salon lepote WIGO uspešno posluje već 25 godina, prateći konstantno savremene svetske trendove. U salonu će Vas sačekati ljubazno osoblje koje će se potruditi da se osećate posebno.

Ne morate više brinuti o svakodnevnom brijanju, iscrtavanju obrva i pilinzima kože uz studio lepote Bambino. Priuštite sebi trenutke zadovoljstva i opuštanja, zaslužili ste.

Učiavanje…
Vrh

Proverite i ostale kozmetičke salone u Srbiji